Wijnen – Smaakbeleving – Pakketten – Catering

Nieuws

over wijnen, gerechten en events

Belangrijk nieuws voor alle voetbalfans van SC Duffel

Vanaf nu zal Corvino ook tijdens het voetbalseizoen actief zijn bij SC Duffel. Hier zou ik bij de thuiswedstrijden de mensen extra in de watten kunnen leggen. Iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan via SC Duffel zelf of telefonisch bij mij tot en met de donderdag voor de wedstrijd.

Komt het tijdstip ongelegen, of geniet je liever met vrienden en familie van onze fijne keuken in het comfort van je eigen huis? Wij verkopen nu het menu in zijn geheel of per gerecht op onze website! Het menu is af te halen zodat u thuis met een glas wijn kunt genieten van de culinaire hoogstandjes. U kunt online kopen tot vrijdag voor de wedstrijd en u kunt uw eten zondag al in huis hebben! Probeer hieronder het eerste menu-item van de webwinkel uit!

Alles wat je wenst te weten.

Dinner & Dance oudjaar 2023

Dinner & Dance oudjaar 2023

Naast onze onweerstaanbare afhaalmenu voor de feestdagen, nodigen we je ook met veel plezier uit om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met een spetterend Dinner & Dance-feest! ūüéÜ

Lees meer
Wijndegustatie aan huis

Wijndegustatie aan huis

Ontdek nu onze nieuwe service: wijndegustaties aan huis! Geniet van heerlijke wijnen, leer meer over de wereld van wijn en beleef een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Lees snel verder en ontdek alle details over onze wijndegustaties aan huis.

Lees meer

Blijf op de hoogte van
onze gerechten en wijnen

Bent u gefascineerd en ge√Įnteresseerd om samen met ons een gastronomische reis te maken? Schrijf u dan onmiddellijk in op onze nieuwsbrief.

Uw bedrijfsevent, tuinparty of familiefeest?

Meer info over Catering?

Uw bedrijfsbijeenkomst, tuinfeest, familiefeest of communie zal vlekkeloos verlopen aangezien wij elk klein detail voor u zullen verzorgen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor onze cateringdiensten.

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand is leegTerug naar Shop