Wijnen – Smaakbeleving – Pakketten – Catering

Nieuws

over wijnen, gerechten en events

Beste wijnliefhebbers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf nu wijndegustaties aan huis aanbieden! Wilt u genieten van heerlijke wijnen, nieuwe kennis opdoen over wijn en gezellige avond beleven met vrienden, familie of collega’s? Dan is een wijndegustatie aan huis de perfecte oplossing.

Bij onze wijndegustaties aan huis bieden we u de vrijheid om te kiezen waarover de degustatie gaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een basiscursus, waarbij we u kennis laten maken met de wereld van wijn. Of u kunt een bepaald land, streek, druifsoort of wijn- en foodcombinatie ontdekken. De keuze is aan u!

Onze wijndegustaties zijn mogelijk vanaf 10 personen, zodat u kunt genieten van een gezellige avond terwijl u heerlijke wijnen proeft en nieuwe kennis opdoet over wijn. We bieden jullie minstens 8 wijnen (of meer 😉 ) aan om te proeven. Deze wijnen worden zorgvuldig door ons geselecteerd en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze sommelier zal u begeleiden bij het proeven van de wijnen en u een woordje uitleg geven over de herkomst, smaken en eigenschappen van de wijnen.

We vinden het belangrijk dat u volledig kunt genieten van de wijnen die u proeft. Daarom voorzien we bij elke wijn aangepaste foodpairing hapjes die perfect passen bij de smaak en eigenschappen van de wijn. Zo zorgen we voor een unieke en volledige ervaring.

Wilt u graag een wijndegustatie aan huis organiseren voor uw groep? Vul dan ons contactformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle details te bespreken.

We kijken ernaar uit om samen met u te genieten van heerlijke wijnen en nieuwe ontdekkingen!

Alles wat je wenst te weten.

Dinner & Dance oudjaar 2023

Dinner & Dance oudjaar 2023

Naast onze onweerstaanbare afhaalmenu voor de feestdagen, nodigen we je ook met veel plezier uit om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met een spetterend Dinner & Dance-feest! 🎆

Lees meer

Blijf op de hoogte van
onze gerechten en wijnen

Bent u gefascineerd en geïnteresseerd om samen met ons een gastronomische reis te maken? Schrijf u dan onmiddellijk in op onze nieuwsbrief.

Uw bedrijfsevent, tuinparty of familiefeest?

Meer info over Catering?

Uw bedrijfsbijeenkomst, tuinfeest, familiefeest of communie zal vlekkeloos verlopen aangezien wij elk klein detail voor u zullen verzorgen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor onze cateringdiensten.

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand is leegTerug naar Shop