“Wijnen zijn een passie, 

smaakbeleving een logisch gevolg.”

Mijn naam is Nick en sinds 2021 zag Corvino het levenslicht. Ontdek samen met mij hoe het allemaal begon en hoe ik nu de kracht van mijn passie gebruik om u een onvergetelijke smaakervaring te bezorgen.

Bewondering voor vernieuwing en ondernemen

Corvino

Door Covid-beperkingen werd ik een tijdlang op non-actief gezet en groeide het verlangen om op eigen benen te staan. Ik wilde mijn ideeën en dromen vorm geven. Zo werd Corvino geboren op 1 augustus 2021, en begon ik met afhaalmaaltijden en catering voor thuisfeesten.

Na de eerste communiefeesten in september en oktober kregen we meteen veel goede feedback van onze klanten. De feesten verliepen vlekkeloos en de klanten waren tevreden. Zo groeide mijn verlangen om voor meer gasten feestelijke gerechten klaar te maken. Hier hebben mijn dromen en ambities vorm gekregen.

Vanwege de positieve reacties heb ik besloten me meer te gaan toeleggen op catering. Dit omvat alles van kleine culinaire avonden met aangepaste wijnen bij mensen thuis tot grotere tuinfeesten en business-to-business evenementen.

Foodpairing is een heel belangrijk aspect in mijn werk en zo serveer ik op feestjes graag wijnen die ik zelf heb geselecteerd. Al snel kwamen gasten vragen waar ze de wijnen kunnen verkrijgen. Deze webshop biedt antwoord:  de online winkel is niet enkel een plaats waar je gerechten en take-away kunt bestellen, maar herbergt ook een mooi collectie premium wijnen die een strenge smaak -en kwaliteitsselectie ondergaan.

 * Corvino: samenstelling van Corvina (druif) en vino (wijn). Corvina is één van de referentie druiven uit Valpolicella, Italië waar de krachtige Amarone wordt gemaakt.

Het verlangen om te ontdekken

Ik ben Nick

Mijn oorsprong ligt in de mooie gemeente Sint-Katelijne-Waver.  Sint-Katelijne-Waver staat bekend om z’n vele hoeves en talrijke serres voor groenten- & rozenkwekers.

Geur en aroma ligt in m’n dna. Ik geloof dat elk onderdeel van elk ingrediënt bijdraagt tot het uiteindelijke smaakprofiel en structuur. Daarom gebruik ik in mijn keuken enkel verse (lokale) ingrediënten. Zo weet ik dat elk bestanddeel van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

Ook mijn enthousiasme voor wijn blijft niet onbevlekt. Het blijft me fascineren hoe een enkele druif in de handen van een bekwame wijnmaker zo’n breed scala aan smaken en aroma’s kan voortbrengen. Ik zet me steeds in om wijnen te kiezen die mijn gasten zullen verbazen.

Ik ben al enkele jaren bezig met alles wat met eten en wijn te maken heeft. Sinds mijn 16e werk ik in de horeca, en op mijn 18e heb ik een cursus restaurantmanagement gevolgd. Dat betekende dat ik niet alleen met de restaurantkant van de zaak te maken kreeg, maar ook in de keuken ging werken. Ondertussen werk ik al enkele jaren in het Mechelse restaurant ‘de Fortuyne’.

corvino

Blijf op de hoogte van
onze gerechten en wijnen

Bent u gefascineerd en geïnteresseerd om samen met ons een gastronomische reis te maken? Schrijf u dan onmiddellijk in op onze nieuwsbrief. Om de twee weken krijgt u nieuwe menu's toegestuurd. 

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand is leegTerug naar Shop